Můj drahý wagyu
Neustále cítím tvoji neopakovatelnou vůni, která mně přivádí do extáze. Když se tě dotknu, cítím sametovou hebkost, když tě ochutnám, těším se na příští setkání. PŘEČÍST ČLÁNEK
Neustále cítím tvoji neopakovatelnou vůni, která mně přivádí do extáze. Když se tě dotknu, cítím sametovou hebkost, když tě ochutnám, těším se na příští setkání. PŘEČÍST ČLÁNEK
V nejednom jídelníčku najde host nabídku konfitovaných jídel. Ale jen gurmeti vědí, co si mají pod tímto pojmem představit. Jde o šetrnou technologii, která v PŘEČÍST ČLÁNEK
Nic nechutná tak skvěle, jako jídlo s vůní dřevěného uhlí. Někteří znalci tvrdí, že grilování vzniklo v indiánských osadách, jiní se přiklánějí k asijským pastevcům. PŘEČÍST ČLÁNEK